Soultrash bestaat uit zes jonge muzikanten en is ontstaan vanuit wederzijdse inspiratie, vandaaruit zij de mannen hun krachten gaan bundelen en zijn zij gegroeid tot het collectief dat ze nu zijn. Het is een kookpot aan talent met ontzettend veel verschillende smaken, van de 6 leden zijn er 3 tekstschrijvers [MC ́s] en 3producers/DJ ́s. Ze weten dan ook meer jus te brengen dan veel hedendaagse hiphop artiesten en dat is terug te zien in hun energieke optredens waarin een mengelmoes van Hiphop, Trap en UK Grime te horen is.

Vanaf het moment dat de mannen besloten om samen verder te gaan onder een naam is er intensief gewerkt aan het ontwikkelen van een sound en een gebalanceerde live show. Een show waarin zij gebruik maken van “old and new school hiphop” en door velen wordt ervaren als experimenteel en snoeihard. Ondanks dat de formatie nog niet heel lang aan de weg timmerde wist het harde werk zich al snel uit te betalen, in 2016 bewezen zij zich als Wanted 2016 & Grote Prijs van Nederland(hiphop) 2016.

Na deze winsten hebben zij niet stil gezeten en stonden zij op vele (inter)nationale podia. Echter was het daarna ook tijd voor een eerste album en in 2017 verscheen dan ook STRICTLYFYAH EP. Het is een collectief waar de ambitie vanaf spat! De mannen beseffen hoe belangrijk het is om kwaliteit te leveren en te blijven onderscheiden. Zij schuwen dan ook niet voor hard werken en stellen kwaliteit boven individuele smaken. We verwachten komende jaren dan ook nog veel flavour van ze te mogen proeven.

/Producers//
Bri All1ne
CRZE
Jeremy Stoep


//MC's//
Blok
Lost
T.Milan

Soultrash

Soultrash (Nederland, )

https://www.facebook.com/soultrash020

Soultrash - Foto 1 Soultrash - Foto 2 Soultrash - Foto 3

© 2020 Open Ateliers Zuidoost
Alle rechten voorbehouden