Open Atelier Dag OAZO, Week van 1104.

07 Sep. 2021

Op zaterdag 11 september openen de kunstenaars bij Open Ateliers Zuidoost de deuren! De open middag begint om 13u00 met diverse beeldende en muzikale activiteiten. In Galerie Kruitberg is een groepstentoonstelling met werk van kunstenaars uit de ateliers, een info punt over de ateliers en een pop-up shop. Daarnaast zijn er, zoals de naam al doet denken, Open Ateliers. Verschillende kunstenaars en collectieven openen hun studio’s voor publiek. Niet alleen de buurt, máár heel Amsterdam is welkom, om kennis te maken met kunst en makers uit Amsterdam Zuidoost!


Kraaiennest pakt de hele week uit in het kader van ‘De Week Van 1104’. En ook bij de ateliers zijn er allerlei workshops voor jong en oud! Van tekenen en schilderen tot batik en sieraden maken. Van maandag 6 t/m vrijdag 10 september in Galerie Kruitberg, Kruitberg 1003a.

Deelnemende kunstenaars zijn onder andere: Abu Kanu, Cary Speksnijder, Chaim Oren, Coby Mooren, Dagmar de Kok, Dan Ernst, Dance Correct, Delano Macandrew, DimonArt, Erik van Vlugt, Hamid El Kanbouhi, Heike Tjepkema, Hilde Berghoef, Ivna Esajas, Jesper Buursink, Joep van der Bijl, Kirsten Hutschemakers, Lev Kazechenko, Lisa Hartog, Mick La Rock, Ramaz Goiati, Robbert Doelwijt, Rosana Eijsinga, Tamar Rozeblat, Vinger & Friends.


Voor het volledige programma kunt u terecht bij het Facebook Evenement.Terug

© 2021 Open Ateliers Zuidoost
Alle rechten voorbehouden